Dinu COCEA

Tom Holland este noul “Spiderman”

Tom Holland este noul “Spiderman”
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Actorul britanic Tom Holland, în vârstă de 19 ani, va juca în acest film – al cărui titlu nu a fost deocamdată ales – rolul alter ego-ului celebrului Spider-Man, Peter Parker, un tânăr absolvent de liceu pe cale să devină student la universitate. El va călca astfel pe urmele actorilor Tobey Maguire şi Andrew Garfield, care au interpretat acest personaj celebru, la vârste puţin mai înaintate, în precedentele cinci filme din franciza “Spider-Man”.

Tom Holland a jucat rolul fiului personajului interpretat de Naomi Watts în drama “Paradisul spulberat/ The Impossible” (2012) şi s-a remarcat recent în miniseria de televiziune britanică “Wolf Hall”, în care joacă alături de Damien Lewis.

El a fost ales pentru acest rol la finalul unei campanii ample de căutare de tinere talente care s-a desfăşurat pe plan mondial.

Noul film va fi produs de Marvel Studios, proprietate a grupului Walt Disney, în colaborare cu Sony. În urma unui acord anunţat în luna februarie, personajul Spider-Man va apărea în filmele Marvel, iar personaje Marvel celebre, precum Iron Man, Thor şi Captain America, vor apărea în viitoarele filme din franciza “Spider-Man”. Specialiştii în domeniu se aşteaptă ca Tom Holland să apară pentru prima dată în costumul roşu-albastru al personajului Spider-Man în filmul “Captain America: Civil War”, care va fi lansat în vara anului 2016.

Sony Pictures Entertainment, o divizie a Sony Corp, va continua să deţină drepturile cinematografice asupra personajului Spider-Man.

Scriitorul şi scenaristul Stan Lee şi graficianul Steve Ditko au creat acest personaj celebru, care a apărut pentru prima dată într-o revistă de benzi desenate în anul 1962.

Filmele din franciza “Spider-Man” au generat până în prezent încasări de peste 4 miliarde de dolari în box office-ul mondial. Sursa: mediafax.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *