Oana BUGEAG

Studentul criminal a fost prins

Studentul criminal a fost prins
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

În această dimineață, Aurelian George Giosan, studentul suspectat de uciderea unui coleg și rănirea gravă a altuia, a fost prins în județul Neamț, acasă la părinți.

El este adus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

Potrivit cercetărilor, ieri-dimineaţă, în jurul orei 6, sus­pectul, Aurelian George Giosan, ar fi intrat în camera de cămin, fiind băut. Anchetatorii nu ştiau aseară în ce club a fost atacatorul. Cert este că în cameră se aflau numai Victor No­ur şi Casian Harpă, care dormeau. Giosan s-a apropiat de patul lui Nour, unde acesta dormea cu faţa în jos, i-a tăiat gâtul într-o parte, apoi l-a înjunghiat de 20 de ori în spate.

Al doilea student, Casian Harpă, s-ar fi trezit şi ar fi încercat să se apere, însă a fost şi el înjunghiat de mai mul­te ori. După ce şi-a doborât co­legii, atacatorul a incendiat apoi cele două paturi, pentru a face dispărute probele, apoi a dispărut discret, fără să fie observat de cineva, după ce în prealabil a închis uşa. Victimele au fost arse la picioare, înainte ca flă­cările să fie stinse cu găleţile cu apă luate din baie, după ce au fost găsiţi. (sursa: Ziarul de Iasi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *