Oana BUGEAG

Rectorul UMF Iasi și-a ales echipa de conducere

Rectorul UMF Iasi și-a ales echipa de conducere
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Rectorul proaspăt ales al UMF Iași, prof. univ. dr Viorel Scripcaru, a anunțat numele noii echipe de prorectori. Noua conducere a fost votată în unanimitate în cadrul unei ședințe care a avut loc pe 7 martie.

“Astăzi domnul rector a propus echipă, iar Senatul a validat în unanimitate, ceea ce reprezintă o susținere destul de importantă din partea întregii comunități academice“, a declarat Ioana Grigoraș, președintele Senatului UMF Iași.

Doina Azoicai este prorectorul care se ocupă de activitatea de strategie instituțională, evaluare academică și relații cu organizațiile studențești, sindicale, ONG-uri și comunitatea locală.

Prof. dr. Carmen Vulpoi-prorector ce coordonează activitatea de studii universitare-ciclul de studii învățământ clinic și masterat.

Conf. univ. dr. Mihai Danciu-prorector ce coordonează activitatea de studii universitare-ciclul de studii de învățământ clinic și masterat.

Prof. univ. dr Luminița Smaranda Iancu-prorector ce coordonează activitatea de studii postuniversitare și formare profesională continuă.

Prof. dr. Monica Hancianu-prorector ce coordonează activitatea de relații internaționale și parteneriate academice.

Prof. univ. dr Adrian Covic este prorector și coordonează activitatea de cercetare științifică.

Ec. Daniela Drugus a fost reconfirmata de rector în funcția de director general.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *