Bogdan BOTEZATU

Program cinematografe 2 – 9 aprilie

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

 

 

Cinema City

 

Minuscule – La vallée des fourmis perdues, Minuscule: Aventura furnicuţelor rătăcite (2013)

Luni : 11:40 (3D)
Marţi : 12:00 (3D)
Miercuri : 10:00 (3D) 12:10 (3D)
Joi : 11:00 (3D)

Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie

Regizor: Thomas Szabo, Hélène Giraud

Într-o mică poiană liniştită, rămăşiţele unui picnic abandonat în grabă aprinde scânteia războiului între două triburi de furnici. Un îndrăzneţ tânăr gărgăriţă se trezeşte prins în mijlocul luptei. El se împrieteneşte cu una dintre furnicile negre, Mandible/Mandibula, şi îl ajută să-şi salveze muşuroiul de asaltul teribilelor furnici roşii războinice, condus de înfricoşătorul Butor. (sursa: Cinemagia)

minuscule-la-vallee-des-fourmis-perdues-165632l

 

Amazonia (2013)

Luni : 09:30

Gen film: Documentar, Dramă

Regizor: Thierry Ragobert

Amazonia 3D vă ghidează în cea mai mare pădure tropicală a lumii pentru a descoperi Planeta Verde. Este un film minunat pentru familie, o odă la frumusețea pădurii tropicale și diversitatea ei, a primit și premiul Ambiente WWF la Festivalul de Film de la Veneția.

Filmul a fost făcut în șapte ani, cu ajutorul experților locali și a biologilor francezi. Creatorii au căutat echilibrul între documentar și ficțiune, astfel încât să se obțină implicarea emoțională a publicului în realitatea acestui mediu special.

Pădurea amazoniana e prezentată prin povestea unei maimuțe capucin. Sai s-a născut și a crescut în captivitate , până ce se prăbușește cu avionul și rămâne singur în pădurea tropicală. Își începe aventura extraordinară în care se confruntă cu prădători de temut, plante otrăvitoare și mareea Amazonasului, în timp ce constată că singura lui speranță e să își găsească o familie. (sursa: Cinemagia)

amazonia-781420l

Fast and Furious 7, Furios şi iute 7 (2015)

Vineri Luni-Joi : 14:20 17:10 20:00 22:50

Sâmbătă-Duminică : 11:30 14:20 17:10 20:00 22:50

Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller

Cu: Dwayne Johnson, Jason Statham, Paul Walker, Vin Diesel

Regizor: James Wan

Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O’Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker. (sursa: Cinemagia)

fast-and-furious-7-938257l

 

The Gunman, Pe viaţă şi pe moarte (2015)

Vineri-Joi : 21:40

Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă

Cu: Sean Penn, Mark Rylance, Javier Bardem, Idris Elba

Regizor: Pierre Morel

Un fost soldat al Forțelor Speciale și antreprenor militar care suferă de sindrom de stres post-traumatic încearcă să reia legătura cu iubita sa de-o viaţă, dar mai întâi trebuie să fugă de la Londra la Barcelona și prin toată Europa, ca să îşi dovedească nevinovăţia. (sursa: Cinemagia)

the-gunman-986237l

 

Insurgent (2015)

Vineri-Duminică , Miercuri-Joi : 15:10 (3D) 17:20 (3D) 19:50 (3D) 22:10 (3D)
Luni : 11:30 (3D) 15:10 (3D) 17:20 (3D) 19:50 (3D) 22:10 (3D)
Marţi : 15:10 (3D) 19:50 (3D) 22:10 (3D)

Gen film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller

Cu: Theo James, Ansel Elgort, Shailene Woodley, Naomi Watts, Miles Teller, Kate Winslet

Regizor: Robert Schwentke

Demascaţi ca fiind Divergenţi – oameni care nu se încadrează într-una din cele cinci categorii (“facţiuni”) ale societăţii – Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânaţi de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facţiunii Erudiţilor. În timp ce grupurile de trădători Neînfricaţi, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele oraşului Chicago în căutare de Divergenţi, Tris şi Four străbat oraşul în speranţa de a-şi găsi aliaţi printre membrii facţiunilor Prieteniei, Abnegaţiei, Candorii şi Neînfricaţilor, precum şi din rândurile rebelilor fără facţiune.  (sursa: Cinemagia)

insurgent-584627l

 

Cinderella (2015)

Vineri Miercuri-Joi : 13:10 (ro) 15:30 (ro) 17:50 (ro)
Sâmbătă-Duminică : 11:40 (ro) 13:10 (ro) 15:30 (ro) 17:50 (ro)
Luni : 12:00 (ro) 13:10 (ro) 15:30 (ro) 17:50 (ro)
Marţi : 09:30 (ro) 10:00 (ro) 13:10 (ro) 15:30 (ro) 17:00 (ro) 17:50 (ro)

Gen film: Aventuri, Dramă, Familie, Fantastic, Romantic

Cu: Cate Blanchett, Richard Madden, Lily James

Regizor: Kenneth Branagh

Când tatăl ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformată în slujnică şi cu numele schimbat în Cenuşăreasa, fata ar putea uşor să-şi piardă speranţa, dar ţine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, “fii bună şi ai curaj”. Viaţa Cenuşăresei se schimbă o dată pentru totdeauna când în pădure dă peste un străin chipeş, despre care habar nu are că este chiar prinţul regatului. Oare îl va mai întâlni? (sursa: Cinemagia)

cinderella-106384l

Run All Night (2015)

Vineri-Joi : 19:20

Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă, Mister, Thriller

Cu: Liam Neeson, Joel Kinnaman, Genesis Rodriguez, Bruce McGill

Regizor: Jaume Collet-Serra

Mafiot cu reputaţie şi gangster de temut, Jimmy Conlon (Liam Neeson) a trăit deja partea bună a vieţii sale. Acum, însă, este bântuit de ororile comise în tinereţe, dar şi hărţuit neîncetat de un poliţist (Vincent D’Onofrio) determinat să îl arunce după gratii. La 55 de ani, îl mai consolează doar sticla de whiskey şi bunul său prieten Shawn Maguire (Ed Harris), un alt cap al mafiei, care a stat mereu în umbra lui Jimmy.

Atunci când fiul său, Mike, devine ţinta gangsterilor, Jimmy este nevoit să aleagă între viaţa de infractor şi familia pe care a abandonat-o cu mult timp în urmă. Acesta trebuie să facă tot ce îi stă în putere să îşi salveze fiul şi să evite ca băiatul să aibă acelaşi final tragic de care el, cu siguranţă, nu va scăpa. Cu o singură noapte la dispoziţie şi niciun refugiu, fostul mafiot îşi va testa limitele cu scopul de a-şi răscumpăra păcatele trecutului. (sursa: Cinemagia)

run-all-night-511823l

 

Shaun the Sheep (Mielul Shaun)

Vineri-Marţi , Joi : 13:20

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Cu: Tim Hands, Richard Webber, Omid Djalili, Justin Fletcher

Regizor: Richard Starzak, Mark Burton

De la Aardman Animations, noi aventuri cu oaia Shaun! După ce a fost starul unui serial animat, iată că Shaun îşi vede din nou de blestemăţii pe marele ecran. Din cauza trăsnăilor puse la cale de Shaun, stăpânul său ajunge la oraş, iar eroul şi suratele sale trebuie să pornească în căutarea sa. Vor supravieţui ele în metropola unde pericolele pândesc la tot pasul? (sursa: Cinemagia)

shaun-the-sheep

 

 The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water, SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D (2015)

Vineri-Marţi , Joi : 14:10 (3D, ro)
Miercuri : 11:30 (3D, ro) 14:10 (3D, ro)

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie

Cu: Antonio Banderas, Tom Kenny, Clancy Brown

Regizor: Paul Tibbitt

Piratul Burger Beard caută cu disperare ultima pagină dintr-o carte magică: orice plan malefic scris în ea se transformă în realitate. Faptele piratului pun în pericol întreg oraşul Bikini Bottom, iar SpongeBob şi prietenii săi încep o călătorie plină de peripeţii pentru a împiedica dezastrul. Nu va trece mult până când eroii vor fi nevoiţi să-i înfrunte pe Burger Beard şi echipajul său de piraţi periculoşi. (sursa: Cinemagia)

spongebob-movie-sponge-out-of-water-702450l

 

Yellowbird, Pene galbene (2014)

Sâmbătă-Duminică : 11:10 (3D, ro)
Joi : 10:00 (3D, ro)

Gen film: Animaţie, Familie
Cu: Dakota Fanning, Seth Green
Regizor: Christian De Vita

Filmul ne povesteşte despre călătoria unui erou mai neobişnuit… Yellowbird este un pui de pasăre, de talie mică, care nu a putut migra, împreună cu familia, spre ţările calde. El nu a vrut să-şi părăsească niciodată cuibul, dar a rămas fără familie. Acum, Yellowbird porneşte în căutarea unei familii, care să fie numai a lui. (sursa: Cinemagia)

yellowbird-821353l

 

The Theory of Everything, Teoria întregului (2014)

Luni : 09:30

Gen film: Biografic, Dramă, Romantic, Dragoste

Cu: Felicity Jones, Eddie Redmayne

Regizor: James Marsh

Theory of Everything descrie relaţia dintre Hawking şi soţia sa, Jane. Cei doi s-au cunoscut pe când erau studenţi la Cambridge în anii ’60, exact în vremea în care viitorul mare om de ştiinţă începea să sufere consecinţele afecţiunii care l-a paralizat, forţându-l să trăiască într-un scaun cu rotile şi să se exprime cu ajutorul unui computer sofisticat, conceput special pentru el de către un prieten. (sursa: Cinemagia)

the-theory-of-everything

 

Annie (2014)

Marţi : 11:30 (ro)

Gen film: Comedie, Dramă, Familie, Muzical

Cu: Quvenzhané Wallis, Cameron Diaz, Jamie Foxx

Regizor: Will Gluck

Tenace, încrezătoare şi optimistă, Annie – personajul legendar, aflat în căutarea familiei sale, care a inspirat generaţii întregi – revine pe ecrane într-o viziune contemporană, în comedia produsă de Columbia Pictures, Annie. (sursa: Cinemagia)

 

Poster CC.indd

 

 

Big Game, Ţinta: Preşedintele (2014)

Vineri-Joi : 16:10 18:20 20:30 22:40

Gen film: Acţiune, Aventuri

Cu: Samuel L. Jackson, Ray Stevenson, Onni Tommila

Regizor: Jalmari Helander

Când Air Force One este doborât de terorişti, iar preşedintele Statelor Unite ale Americii este forţat să rătăcească prin sălbaticie, există o singură persoană care îl poate salva – un băiat de 13 ani pe nume Oskari.

Aflat în pădure la vânătoare, o misiune ce trebuie să îi dovedească maturitatea în faţa rudelor sale, Oskari este pe urmele unui cerb, însă dă în schimb peste cel mai puternic om de pe planetă, aflat într-o capsulă specială de salvare a aeronavei.

big-game-563808l

 

 

Get Hard, Mare şi Tare (2015)

Vineri-Joi : 16:10 18:20 20:30 22:40

Gen film: Comedie

Cu: Will Ferrell, T.I., Kevin Hart, Alison Brie
Regizor: Etan Cohen

Atunci când managerul de fonduri speculative, milionarul James (Will Farrell) este arestat pentru fraudă şi trimis să-şi ispăşească pedeapsa la San Quentin, judecătorul îi dă 30 de zile pentru a-şi pune afacerile în ordine. Disperat, el se adresează lui Darnell (Kevin Hart) pentru ca acesta să-l pregătească pentru  viaţa dincolo de gratii. (sursa: Cinemagia)

get-hard-248313l

 

Mortdecai (2015)

Marţi : 11:00

Gen film: Acţiune, Comedie

Cu: Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor

Regizor: David Koepp

Dealer-ul de artă Charles Mortdecai porneşte în căutarea unui tablou furat despre care se zvoneşte că ar conţine un cod secret, cheia spre aurul ascuns al naziştilor.  (sursa: Cinemagia)

mortdecai-717658l

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *