Violeta CINCU

”Medvise mi-a oferit ocazia perfectă de a afla ce este mai potrivit pentru mine”

”Medvise mi-a oferit ocazia perfectă de a afla ce este mai potrivit pentru mine”
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Centrul de Consiliere MEDVISE este deschis tutoror studenților mediciniști care sunt la răscruce de drumuri și încă nu știu în ce direcție s-o apuce. Mihai Chelariu, student în anul al III-lea și membru al Societății Studenților Mediciniști, a explicat într-un interviu acordat Radio U ce a însemnat Medvise-ul pentru el.

Ocazia perfectă de a mă descoperi pe mine, de a afla exact către ce mă îndrept, ce vreau să fac, de fapt ce este mai potrivit pentru mine, pentru firea mea. Am început prin a merge la consiliere propriu-zisă, am participat la o discuție de aproximativ două ore cu unul dintre cei doi consilieri, două ore minunate, pentru că am conștientizat anumite lucruri despre mine”. După ședința de consiliere, a descoperit și specializarea care i s-ar potrivi mănușă: chirurgia plastică.

Ascultă interviul complet:

      Mihai_chelariu

La Centrul de Consiliere MEDVISE (UMF Gr. T. Popa Iași, cladirea Facultății de Bioinginerie Medicală, Str. M. Kogălniceanu nr.9-13, et 3) se fac înscrieri pentru consiliere profesională în specializări medicale, în cadrul proiectului ”Consiliere profesională în specializările medicale pentru o carieră de succes”.

Activitățile de consiliere sunt conduse de către specialiști în consiliere profesională și medici din mai multe specialități și includ:

–       consiliere profesională față în față și în grup;

–       stagii de practică în unități medicale cu diverse specializări- stagiile se vor desfășura sub îndrumarea directă a unor tutori (medici specialiști), iar la sfârșitul acestora se vor acorda premii pentru studenții cu performanțe ridicate;

–       ateliere de lucru interactive pe teme legate de alegerea carierei medicale, conduse de medici specialiști și cadre universitare;

–       vizite de studiu la centre medicale din țară și din străinătate;

–       consiliere prin intermediul unei platforme online –  vă pot răspunde la întrebări legate de carieră și de particularitățile unui loc de MUNCĂ în diverse specializări medicale atât consilierii profesionali, cât și medici specialist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *