Dinu COCEA

Finlanda caută selecționer de fotbal pe internet

Finlanda caută selecționer de fotbal pe internet
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Federația finlandeză de fotbal a scos la concurs pe internet postul de selecționar al echipei naționale de fotbal, penultima în grupa condusă de România, în preliminariile Euro 2016. În urmă cu două săptămâni, Finlanda l-a demis pe selecționerul Mixu Paatelainen (48 de ani), care ocupa funcția din 2011.

Nordicii au o singură victorie în preliminariile pentru Europene, fiind depășiți în clasament până și de Insulele Feroe. Ca atare, selecționata Finlandei își caută noul antrenor pe Internet.

”Naționala A de fotbal a Finlandei are o lungă și colorată istorie, începută în 1919, când Finlanda a jucat primul său meci internațional contra Suediei, ca țară independentă. Federația de Fotbal din Finlanda caută un antrenor principal pentru naționala A de fotbal, care să împărtășească aceeași pasiune pentru succesul culorilor alb și albastru, precum marea familie finlandeză.

În munca ta, ești responsabil pentru antrenarea și construirea viitorului selecționatei noastre principale, naționala A. În timp ce faci asta, îți distribui know-how-ul în beneficiul echipei noastre”, scrie în comunicatul federației finlandeze, care caută un antrenor cu licență PRO. Sursa : digisport.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *