Oana BUGEAG

Examenul de rezidenţiat are loc pe 15 noiembrie

Examenul de rezidenţiat are loc pe 15 noiembrie
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Ministerul Sănătăţii organizează duminică, 15 noiembrie 2015, concurs naţional de intrare în rezidentiat in domeniile medicina, medicină dentară și farmacie. Concursul se desfăsoară in Centrele Universitare Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Targu Mures si Timisoara.

Ministerul Sănătăţii aduce la cunoştinţa celor interesaţi că pentru concursul de rezidenţiat sesiunea 15 noiembrie 2015 se mențin tematicile și bibliografia după care s-a desfăşurat concursul de rezidenţiat din noiemebrie 2014.

Acestea au fost publicate în ziarul “Viața medicală” nr. 11 din 18 martie 2011 pentru domeniul medicină dentară și domeniul farmacie (inclusiv cu completarea din anul 2012). Pentru domeniul medicină, tematica și bibliografia au fost publicate în ziarul “Viața medicală” nr. 16 din 20 aprilie 2012). Tematicile (inclusiv erata din anul 2013 pentru domeniul medicină) pot fi accesate pe paginile de internet rezidentiat.ms.ro şi pe paginile de internet ale universităţilor de medicină şi farmacie din România.

Tematica si bibliografia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *