Oana BUGEAG

Cristi Minculescu & Band în Underground Pub

Cristi Minculescu & Band în Underground Pub
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Dacă e vineri și e seară, dacă mergi(mult prea!) liniștit pe STRADA TA, înlănțuit ca într-un SOMN BIZAR, căutând-o pe BABY și a ei ULTIMĂ TOAMNĂ, dacă deodată te întrebi CINE MĂ STRIGĂ ÎN NOAPTE, noi atât îți spunem: SĂ NU CREZI NIMIC! Adevărul a fost și va rămâne în vocea extraordinară a lui Cristi Minculescu, pe care îl vei întâlni pe 25 aprilie, în Underground Pub, începând cu orele 21:00!

Cea mai frumoasă filă a rock-ului românesc, toate hiturile carierei și cele mai pure emoții sunt puse laolaltă cu pasiune de Cristi Mincluescu & Band, într-un concert pe care nu vrei și nu trebuie să-l ratezi!

Cristi Minculescu și un grup de muzicieni rock foarte apreciați de cunoscătorii fenomenului: Rareș Totu (chitară), Sebastyen Joo (bass), Cosmin Farcaș (Hammond organ) și Cătălin Cioarga (tobe)  s-au reunit entuziast într-un proiect norocos, Cristi Minculescu & Band, care răspunde, fără nicio restricție geografică sau artistică, oricărei solicitări de a se întâlni cu fanii doritori de muzică bună din România și nu numai.

Cristi Minculescu & Band așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu suporterii din Iași, care vor putea ascultă cu această ocazie toate hit-urile atât de iubite ale artistului, care încing atmosfera la fiecare apariție a trupei: “Strada ta”, “€œTrenul fără nas”, “€œPe ape”,  €”Ultima toamna”, dar și o serie de surprize: “€œBaby” , “€œDe vei pleca”, €”Cine mă strigă în noapte”, “€œSa nu crezi”, ”Somn bizar” etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *