Oana BUGEAG

Concert ”Bere gratis” la Iaşi

Concert ”Bere gratis” la Iaşi
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Pe 16 mai 2015, de la ora 21:00 The Trumpets te invită la un minunat concert live alături de Bere Gratis. Brilliant things are happening at The Trumpets! See you there!

Trupa Bere Gratis a fost înființată în 1998 de Mihai ‘Miță’ Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) şi Marius Dobre (chitară), trei băieți ce cântau la acea vreme în formația “Ghost”. Împreună cu Mihai ‘Magga’ Suciu (tobe) şi Marius Mirea (bass) au pus bazele unei noi formații pe care au numit-o Bere Gratis.

Un bun prieten al băieţilor, Alexandru Catona (Cato) le-a sugerat să adopte un nume românesc care să atragă publicul. A fost ales “Bere Gratis”, cu speranţa că mulţi oameni vor veni la concerte văzând pe afiş că se dă… bere gratis. Şi aşa a şi fost, la primele concerte audienţa înfierbântată după bere gratis a fost răsplătită însă cu… Bere Gratis.

Odată cu trecerea timpului, publicul s-a obişnuit că Bere Gratis este sinonim nu numai cu vara, soarele, apa, berea, distracţia, dar şi cu iubirea, prietenia, melancolia, declaraţiile de dragoste şi în general muzica de calitate, făcută cu profesionalism, seriozitate şi respect pentru “Măria Sa, Publicul”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *